yritys

Eläinlääkärin palvelut vuosien kokemuksella

Eläinlääkäri, EmmiVetin perustaja Emmi Ahokas

 

Olen valmistunut eläinlääkäriksi vuonna 2009. Ensimmäiset 10 vuotta vierähti kunnaneläinlääkärin hommissa lähinnä täällä Orivedellä. Esikoispojan syntymä 2019 herätti uuden inspiraation lähteä kehittämään jotain uutta, ja siirryinkin pieneläinklinikan palvelukseen perehtyen pieneläinten hammashoitoihin. Tämä tie vei mennessään, ja unelma omasta klinikasta alkoi tuntua mahdolliselta toteuttaa. Pieneläinten hammassairaudet ja kirurgia ovat suurin intohimoni ja perehdytän itseäni jatkuvasti aiheisiin koulutusten kautta. Kotona minulla on hoidettavana pieni kolmen hevosen talli, jonka pihalla pyörii lisäksi 2 koiraa ja 2 kissaa.

 

Ammattitaitoiset klinikkaeläinhoitajat

Klinikkaeläinhoitaja, Krista Harju

 

Olen valmistunut klinikkaeläinhoitajaksi vuonna 2019 ja siitä saakka työskennellyt pieneläinklinikoilla. Erityisesti minua kiinnostaa pieneläinten hammassairaudet ja hammastoimenpiteet. Kotoa minulta löytyy kaksi Australian Labradoodlea.

EmmiVet Oy | Klinikkaeläinhoitaja Krista
EmmiVet Oy | Eläinlääkärin palvelut koirille & kissoille

Palvelut kattavasti Pirkanmaan alueella

EmmiVet on tammikuussa 2022 Orivedellä toimintansa aloittanut eläinlääkäripalveluita tarjoava suomalainen, ketjuun kuulumaton yritys. Oriveden sydämessä sijaitseva toimipisteemme on avoinna sopimuksen mukaan.


Pieneläimille tarjoamiimme palveluihin kuuluvat mm. terveystarkastukset; rokotukset; kirurgiset toimenpiteet, kuten sterilisaatiot ja kastraatiot, sekä esimerkiksi kasvainten poistot. Perus hammashoitojen lisäksi teemme hampaiden kirurgisia poistoja, ja meillä on myös mahdollisuus hampaiden röntgenkuvaukseen: klinikaltamme löytyy ultraäänilaite, hammasröntgen sekä hammasyksikkö.

 

Leikkaukset ja hammastoimenpiteet suoritetaan inhalaatioanestesiassa asiantuntevan hoitajan valvonnassa.

Teemme myös tallikäyntejä Orivedellä ja lähikunnissa.